top of page

Trouwringen bij de Tijd


Welkom bij juwelier de Tijd. U vindt hier geweldige trouwringen en verlovingsringen. Gaat u binnenkort trouwen? Dan willen wij u in de eerste plaats van harte feliciteren met dit heugelijke nieuws. Het is prachtig om uw relatie te bezegelen met een huwelijk en daar horen natuurlijk mooie ringen bij die u zorgvuldig dient uit te kiezen. U heeft geluk! Wij bieden op dit gebied namelijk veel mogelijkheden. Het assortiment bekijken kunt u direct doen op uw gemak. Wij hebben alle opties voor u zorgvuldig online gezet. Sommige mensen weten precies waar ze naar op zoek zijn. Voor deze mensen is het uitzoeken van de juiste trouwringen een hele gerichte zoektocht. Een beetje weten wat u wilt, of wat u niet wilt is wel zo handig. Het maakt het proces van keuzevorming wel net wat sneller. Natuurlijk is het een leuk avontuur; de zoektocht naar de perfecte trouwringen en wij raden dan ook iedereen aan om van deze bijzondere zoektocht een feest te maken. Bekijk direct ons bijzondere assortiment aan trouwringen online. Veel mensen kiezen voor gouden trouwringen, maar natuurlijk heeft u zelf alle ruimte om invulling te geven aan uw persoonlijke wensen. Centraal staat wat u wilt en belangrijk vindt. Bij het kiezen van trouwringen is het belangrijk dat u zich ervan bewust bent dat de ring op ieder moment wordt gedragen. Met uw huwelijk, komt ook dit sieraad waar u zich aan zult verbinden. Kies daarom zorgvuldig. Bij de tijd kunt u rekenen op een aantal zaken die wij voor u op een rijtje hebben gezet. Naast het kopen van bijzonder sieraden zoals trouwringen kunt u bij ons ook terecht voort de volgende producten en diensten, te weten:

  • specialistische kennis

  • taxaties van sieraden

  • nooit extra kosten

  • een ruim collectie

  • contact betalen mogelijk

  • Trouwringen bestellen

Maar wie zijn wij precies? De Tijd is een bedrijf dat van vader op zoon werd doorgegeven. Wij zijn dus een familiebedrijf pur sang. U kunt bij ons niet enkel en alleen maar terecht wanneer u op zoek bent naar mooie ringen, ook voor diverse andere sieraden bent u bij ons helemaal op het juiste adres. Wij zijn altijd bezig met het aanvullen van onze collectie want net als voor alle mode geldt ook dat wat mensen graag willen op het gebied van trouwringen is heel erg wisselend en daarmee houden wij maar wat graat rekening. Heeft u interesse in het kopen van trouwringen bij ons, dan nodigen wij u tevens van harte uit in de winkel om met eigen ogen te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Voor trouwringen geldt in het bijzonder ‘ze moeten perfect zijn’. U gaat niet over een nacht ijs bij het aanschaffen van deze ringen en dat begrijpen wij bij de Tijd maar al te goed. Wij hebben op dit gebied vele jaren ervaring en kennis opgebouwd en wat we ook zien is dat mensen graag geadviseerd willen worden op het gebied van ringen. Bent u iemand die niets aan het toeval wil overlaten en beslist de juiste keuze wil maken voor uw trouwringen? Dan nodigen wij u van harte uit in de winkel. U kunt natuurlijk met de auto naar onze winkel komen. U heeft volop mogelijkheden om deze te parkeren. Mocht u gebruik willen maken van het openbaar vervoer dan is dat ook geen enkel probleem. Wij halen u dan graag nadat u een afspraak heeft gemaakt op van het station.

Service en taxatie

Bij ons staat service zeer hoog in het vaandel. Het aanschaffen van juwelen en in het bijzonder het aanschaffen van trouwringen doet u ten slotte niet iedere dag. Bent u op zoek naar een plek waar u sieraden kunt laten taxeren, dan kunt u op onze website ook voor deze optie kiezen via Rothuis taxatie. U vindt hier de juiste kennis en ervaring voor het op waarde schatten van de sieraden die u wilt laten taxeren. Het verzekeren van een sieraad; daarvoor bent u tevens bij ons op het juiste adres. Waarom zou u sieraden laten verzekeren? Dat is een vraag waar iedereen weer zo zijn eigen antwoord op kan hebben maar natuurlijk is er niets zo verschrikkelijk als het verliezen van een sieraad dat u dierbaar is. Om het sieraad te verzekeren is er een waardevaststelling nodig en daarvoor bent u bij ons tevens op het juiste adres. U weet altijd zeker wat u te doen staat. Natuurlijk zult u altijd grote zorg dragen voor uw dierbare sieraden maar helaas zijn er altijd risico’s en dat maakt het verzekeren van uw sieraden en juwelen een goede keuze zodat u niet plotseling uw vermogen in sieraden kwijt bent. Laat uw trouwringen en andere juwelen dan ook verzekeren en zorg er voor dat u altijd kunt bewijzen wat er is verdwenen. Wij maken een taxatierapport op zodat u alles wat u wilt kunt aantonen wanneer er bijvoorbeeld sprake is van diefstal. Ook zorgt dit rapport ervoor dat de sieraden eventueel makkelijker kunnen worden teruggevonden. Het heeft dus vele voordelen om voor deze mogelijkheid te kiezen. Kies voor de juwelen en de uitmuntende service van de Tijd. Wij zijn trots op het feit dat we u een grote en bijzonder collectie aan kunnen bieden. Veel mensen kozen al voor onze geweldig mooie sieraden en vele zullen volgen. Wij bieden u de beste diensten en kunnen u op ieder moment bedienen van advies op maat. Van harte welkom.


Recent Posts
bottom of page