top of page

Trouwringen kopen

Het is zover. U heeft de liefde van uw leven ten huwelijk gevraagd. Ze heeft ‘ja’ gezegd en nu gaat u trouwen. Wat een geweldig nieuws! Nu moet u natuurlijk nog de perfecte trouwringen uitzoeken. U draagt uw trouwringen iedere dag. Daarom moeten ze als een tweede huid aanvoelen. Dat is heel erg belangrijk. Bij de Tijd bent u helemaal op het juiste adres voor het aanschaffen van mooie trouwringen. Wij benadrukken graag dat we een geweldige collectie hebben die u online al helemaal kunt bekijken. Heeft u al een aardig beeld van wat u wilt, of laat u zich liever verrassen door de weelde aan mogelijkheden die wij u te bieden hebben? Wij voegen zeer regelmatig nieuwe items toe aan onze collectie. Het is geweldig om te zien hoeveel mensen er steeds weer kiezen voor onze mooie producten. Mocht u vragen hebben over onze collectie, of u wilt eens langskomen om onze trouwringen met eigen ogen te bekijken, dan nodigen wij u uit in de winkel. Maak hiertoe altijd even een afspraak zodat wij u eventueel op kunnen halen van het station. Komt u met de auto? Dan parkeert u de auto heel makkelijk voor de deur. Dat is wel zo prettig! Trouwringen staan voor eeuwigheid. U draagt ze als het goed is de rest van uw leven. Daarom is het van het grootste belang dat u voor de beste materialen zorgt die uw huid niet zullen irriteren. Goud is altijd een hele goede keuze en niets voor niets kiezen veel mensen die zoeken naar trouwringen voor dit materiaal. Het is het beste materiaal en u heeft bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om goud te laten graveren met uw initialen en naam. Kies voor:

  • een prachtige collectie

  • enkel de beste kwaliteit

  • voor iedereen wat wils

  • persoonlijke service en advies

  • uitmuntende service

Trouwringen advies

U gaat trouwen en bent op zoek naar de perfecte trouwringen. Dat is een zoektocht waar u even de tijd voor dient te nemen. We hebben het bij het kopen van trouwringen namelijk niet over een impulsaankoop. ‘De rest van uw leven’ is een commitment. U gaat dat aan met uw liefde, maar ook met de ring die u zult dragen. Ringen zijn het symbool van eeuwige verbondenheid. Dat is door de jaren heen zo gegroeid. Nog altijd hechten veel mensen waarde aan deze traditie. Het geven van een ring aan iemand die u lief heeft is een zeer betekenisvol iets en kiezen voor de mooiste trouwringen is dan ook belangrijk. Mocht u niet goed weten wat u wilt, en wilt u graag de voordelen van bepaalde ringen en materialen op een rijtje hebben, dan nodigen wij u uit om eens langs te komen. Wij vinden het heel erg belangrijk om u bij te staan in de keuze die u zult maken voor de ringen. Wat wij alvast met zekerheid kunnen zeggen is dat de perfecte trouwringen zeker in onze collectie zitten. Daar kunt u van op aan! De tijd is een familiebedrijf. Wij hebben passie voor het vak en houden van de schoonheid van materialen en verfijndheid. Dat is ons met de paplepel ingegoten en dat merkt en voelt u aan onze bijzondere collectie. Niet alleen hebben wij een geweldige collectie aan kwalitatieve en bijzonder trouwringen, ook voor allerlei andere producten kunt u bij ons terecht. Dat is wel zo leuk. We verkopen bijvoorbeeld ook juwelen en horloges. Het zijn stuk voor stuk bijzondere items van de beste kwaliteit. Onze webwinkel is helemaal ingericht voor uw gebruiksgemak. Het is namelijk voor mensen die zoeken naar trouwringen of andere juwelen wel zo prettig als een collectie al goed kan worden bekeken middels plaatjes. Neem dan ook de tijd om bij de Tijd online te kijken naar wat we allemaal te bieden hebben. Graag maken we met u een afspraak!

Andere diensten

Zoals gezegd bent u bij de Tijd voor diverse diensten helemaal op het juiste adres. Wij beperken ons geenszins tot alleen maar de verkoop van de mooiste trouwringen, maar u kunt bij ons tevens terecht voor allerlei andere mooie juwelen, horloges en ook bieden wij verschillende diensten aan zoals taxaties en verzekeringen. Wij beschikken op het gebied van juwelen over zeer specialistische kennis. Dat heeft er toe geleid dat we u van dienst kunnen zijn met verschillende zaken. U kunt bij ons bijvoorbeeld ook goud laten taxeren en inwisselen voor een mooi bedrag. U moet hierbij denken aan het inwisselen van allerlei soorten goud. Dat kunnen munten van goud zijn, dat kunnen sieraden zijn in de vorm van ringen, armbanden en kettingen, en noem maar op. Wij werken met de beste weegschalen en u weet dus altijd dat u krijgt waar u recht op heeft. De hoogste prijs is dus gegarandeerd wanneer u er voor kiest om bij de Tijd uw goud in te ruilen. U krijgt altijd contant uitbetaald als u dat wilt. Voor ons is dat geen enkel probleem. Natuurlijk bent u ons niets verplicht. Wanneer u dus besluit of overweegt om goud in te ruilen voor een mooi bedrag bij de Tijd, dan kunt u altijd kijken wat uw goud u op zou leveren wanneer u het inruilt. Mocht het niet het gewenste bedrag zijn, dan hoeft u natuurlijk niets te verkopen. Het is helemaal aan u de keuze. Wij heten u van harte welkom bij de Tijd en bedienen wij u van advies op maat.


Recent Posts
bottom of page